Életforma.hu


Pulykahúsos bruschetta

Pulykahúsos bruschetta 

Farsangkor a pulyka sem alszik! Íme egy remek különlegesség, ha el akarod kápráztatni a barátaidat! Ez a recept biztos siker, és Te is tutira el tudod készíteni! Aki tehát azzal takarózik, hogy nem hív vendégeket, mert nem tud főzni, az nem is akar! Kapd össze magad, mert egy kellemes, jó kis beszélgetés kikapcsol, és mindennél többet ér! Rajta, hívj vendégeket a hétvégére! 
Őszibarackos, kék sajtos crostini

Őszibarackos, kék sajtos crostini 

Krémes ízletes kéksajt, az édes, de mégis fanyar barack, ami kívül már puha, de belül érezhetjük a gyümölcs húsának roppanását. Még találunk kemény, ízletes őszibarackot érdemes kipróbálni ezt az íz kombinációt. Nem kell nagyon érett kéksajt, mert az nagyon domináns lenne, inkább keressünk valami frissebbet.
Csirkés bruschetta

Csirkés bruschetta 

Igazán különleges feltét egy bruschettára, ha csirkecombból készítjük. Nyugodtan helyet kaphat a klasszikus paradicsomos, és egyéb zöldséges változatok mellett.