Hozzávalók 4 éhes szájhoz:
- 8 szelet bagett
- 8 kis szelet pulykamell
- 40 dkg koktélparadicsom
- 1 marék friss bazsalikom
- 1-2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- olívaolaj
Elkészítés:
A kenyeret megpirítjuk, fokhagymával bedörzsöljük, félretesszük. A húst befűszerezzük, és a forró serpenyőben mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A kenyérre helyezünk egy-egy húst. A paradicsomot feldaraboljuk, és a húsra halmozzuk. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Jó étvágyat és jó bulizást!
Beszéljünk a fánkról!
A fánk és a farsang története a magyar néphagyományban ugyan összeforr, azonban ha szétnézünk a fánktörténelemben, bőséggel találunk országokat, ahol egész évben hódolnak a fánkevés gyönyörűségének. És milyen jól teszik…!