Cantuccini cikkek

Cantuccini
Olasz édesség, az olaszok jó érzékkel Vin Santoba, kávéba mártogatják, és milyen jól teszik! Végtelen számú variációban készíthető el, én most csokis-narancsosat sütöttem. Fémdobozba zárva sokáig eláll, de igazából az az egyetlen garancia erre, ha elfeledkezünk a dobozról. Más esetekben sajnos rém gyorsan szublimál...

Cantuccini - a toszkán csoda
A cantuccini vagy Biscotti di Prato (Prato-i keksz) az egyik legismertebb toszkán szárazsütemény, mely Vin Santoba - toszkán desszertborba - mártogatva vacsorák méltó befejező fogása. A recept eredetiségét és gazdagságát mi sem bizonyítja jobban, hogy éppen egy Prato-i prominens szállodás család séfjétől kaptuk! Ezt a receptet a Toscana Club kínálja Nektek! Nem fogtok csalódni!