Csőben sült cikkek

Csőben sült brokkoli
Egy olyan viszonylag egyszerű zöldségből is, mint a brokkoli, kerekíthetünk egy könnyű, ízletes ebédet, egy kis mártás, egy kis sajt segítségével. Aztán megy a sütőbe, megsül, és már lehet is lakmározni.

Morzsapaplan alatt alvó zöldségek
Egészségesen étkezők kedvence lesz ez a recept, nincs benne hús, de én azoknak is ajánlom a kipróbálását, akik szeretik a húst. Mert a zöldség jó és egészséges.

Sajtos bundában sült fekete retek
A fekete retek rendkívül jó hatással van az egészségünkre, elsősorban az emésztésre, illetve a májra. Törekedjünk rá, hogy lehetőleg jelentős mennyiséget együnk belőle. Nemcsak reszelve, mézzel fogyasztható, hanem főételként is.

Csőben sült vegyes zöldség
A sült zöldségekben az a legjobb, hogy annyiféle módon lehet variálni, ahányféle zöldség létezik. A tavasz közeledtével lehet kevesebb téli gyökérzöldséget és több újonnan megjelenőt használni hozzá.

Csőben sült zöldségek
Remek köret ez a csőben sült besameles zöldségtál, ami egytálételnek is kiváló persze, ha úgy döntünk, hogy valami egyszerűbb ebédet vagy vacsorát tálalunk. Mivel nagy kedvenc a kelbimbó és a brokkoli, az étel gerincét is ez képezi, de természetesen minden jó bele, használjuk bátran azokat a zöldségeket, amiket otthon találunk. Diétásnak sajnos nem mondható, mert a besamel mártás elég ütős, ami a kalóriákat illeti, ezért olyanoknak ajánlom, akik nem kénytelenek határok közé szorítani napi fogyasztásukat.