Életforma.hu


Titkos tanácsok a tökéletes pulykasülthöz

Titkos tanácsok a tökéletes pulykasülthöz 

Álmodozol róla, mégsem teszed meg? Mi lenne, ha idén megpróbálkoznál a karácsonyi pulykával? Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya elárulja neked legféltettebb titkait, hogyan is kerülhet illatos, omlós, ropogós fogás a karácsonyi asztalra.
Gombás-vörösboros pulykaragu pennével

Gombás-vörösboros pulykaragu pennével 

Azért is jó a pulykahús, mert viszonylag semleges íze miatt remekül feldobja a társalapanyagat. Itt van például ez a gyors, kicsit olaszos, kicsit alföldi ízvilágú tésztarecept, amit Dosso Gabitól kaptunk! Máris bearanyozta a napunkat! Uraim, Önök is bátran felkötheti a kötényt, mert minden próba nélkül ez menni fog! 
Harsányi Levente tudja, mitől döglik a grillezett pulyka

Harsányi Levente tudja, mitől döglik a grillezett pulyka 

A grillezés az egyik legkedveltebb elfoglaltság a nyáresteken, amikor a főzés végre kiléphet a konyhából. Nem csoda, hiszen a finom falatok mellett sokszor nagy társaság és kellemes életérzés is kapcsolódik hozzá. A pulykahús az idei sláger a grillezéskor. Azt azonban kevesen tudják, miként kell elkészíteni, hogy mennyei legyen a végeredmény. Harsányi Levente tévés-rádiós műsorvezető saját bevallása szerint vérprofi a grillrács mellett.