Hozzávalók 4 éhes szájhoz:
- 1 db hagyma
- 40 dkg pulyka felső combfilé
- 40 dkg gomba
- 2 dl száraz vörösbor
- só
- bors
- babérlevél
- petrezselyem
- olívaolaj
Elkészítés:
A hagymát felaprítjuk. A húst falatnyi kockára vágjuk. A gombát felszeleteljük. Egy nagyobb serpenyőbe kevés olajon megpirítjuk a hagymát, majd rádobjuk a húst, fehéredésig sütjük minden oldalát. Sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a gombát, együtt sütjük pár percig, majd felöntjük a vörösborral. Babérlevéllel és petrezselyemmel megszórjuk, félig lefedve puhára főzzük a húst. A tésztát a csomagoláson feltüntetettek szerint megfőzzük, lecsepegtetjük, majd a húshoz keverjük, és azonnal tálaljuk! Jó étvágyat!
Angry birds szendvics
Kreatív anyukák előre! Pár ötlet, és fantasztikus szendvicseket készíthetsz a gyerekeknek uzsonnára! Az se baj, ha a deszkáról kedvenc mesefigurája bandzsít rá! Ezt még én is bekapnám azonnal!