Fine dining cikkek

Csúcsminőség sallangok nélkül
Szeretek jókat enni! Szeretem megadni a módját is, ha lehet. Ezért volt nagy öröm, amikor a legutóbbi születésnapom alkalmából nagylányom meglepetés vacsorára hívott. Újpesti címet kaptam, mi tagadás, már ezen meglepődtem. De bizton állítom, azért az élményért, amit az ember az Ételműhelyben kap, érdemes a felkapott belvárosi éttermek helyett az eldugott Szent István téri lakásétterembe menni. Ismerjétek meg Hack–Iklódi Dórát és Hack Barnabást, amint csak lehet, személyesen is!

Nálunk is számít a csillag
Meghökkentő eredményeket hozott a legrégebbi hazai gasztronómiai platform, a Dining Guide kutatása. A hazai étteremlátogatói szokásokat mérték fel, és kiderült, sokan inkább kevesebbet költenek, hogy többször mehessenek étterembe. Az sem titok, hogy nagy az érdeklődés a Michelin csillagos éttermek iránt.

Hoppá! Forradalom a Belvárosban!
Street food vagy fine dining? A határok igen, az ízek nem mosódtak el! Miért őrülnek meg az emberek egy hamburgerért, és miért nem? A titok sajnos már nem titok! Akár tetszik, akár nem az emberek társas lények, és, ha például munka közben csak öt perced van a barátnődre, barátodra, plusz gyorsan enni is kéne valamit, ez a legjobb ötletek egyike!

Lelke van a kenyérnek is! Ez biztos!
David Seboek a Szex és New York sorozat egyik kedvenc pékségében tanulta meg az alapokat, Franciaországban a pékművészet mesterfogásait sajátította el, saját éttermében, Budapesten pedig már több mint 15 éve süti maga a kenyeret!