Forró csoki cikkek

Mikulásnak szeretettel
Marton Adri azt mondja, hogy mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje és izgatottan készülődik az ünnepre. A télapó viszont nem a kéményen keresztül szokott érkezni hozzájuk, mivel azt az építkezéskor véletlenül befalazták a munkások…

Skót forró csoki
Te is unod már a hideget? Várd velem a tavaszt! Addig is a takarónk és kedvenc könyvünk mellett nem is lehetne jobb partnerünk, mint egy-egy különleges, whisky-költemény, ami biztosan felmelegít és az ízlelőbimbóinkat sem hagyja hidegen. Teremts meghitt hangulatot Szombati Zsolt, a The Famous Grouse hazai nagykövetének receptjével!

Forró csoki, a bűnös élvezet
Milyen tél az, amelyiknek nem alaptartozéka a forró csoki? Na ugye! Forró csokit tehát mindig inni kell, novembertől márciusig, ha nem is naponta, de hét nem múlhat el csokizás nélkül. Jó minőségű, magas kakaótartalmú csoki kell hozzá, no meg zsíros tej, 30 %-os habtejszín. A többi mellékes.