Fricska cikkek

Tarolt a Stand
Széll Tamás és Szulló Szabina mindössze fél éve nyitott fine dining étterme kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat. A Várkert Bazárban tartott díjátadón bemutatkozott a Made in Hungary éttermi társulás is. A 20 legjobb hazai étterem étlapján mostantól ezzel a márkanévvel ugyanaz a fogás jelenik meg - növelve ezzel egymás presztizsét.

Velőgraten - az igazi Fricska
Új dobással rukkolt elő a Gault&Millau. A gasztronómia kedvelői azt vehették észre, hogy idén nemcsak a megszokott éttermi és borásztesztek eredményeit adta közre, hanem a nem hagyományos, például az egyre népszerűbb utcai kínálatot, illetve az új kézműves söröket is bemutatta! A tesztelők pedig ezúttal is döntöttek: a Dob utcai Fricska vitte - méltán - az előételek pálmáját! Gratulálunk!