Gasztro ajándék cikkek

100% disznóság, amit ebbe a könyvbe leírtak!
A szúrástól a füstölésig eltelő, mintegy 10 órányi rituálét, a disznóvágás legfontosabb lépéseit követi szakavatott hozzáértéssel Pálinkás Norbert nemrég megjelent hiánypótló alapműve, a 100% DISZNÓ - a Geopen gondozásában - Szabó Gábor ínycsiklandó képeivel és több tucatnyi tradícionális és újragondolt receptúrával a hagymás vértől, a konyakos-narancsos szelőmájasig.

Gyümölcsös csemege
Meglehetősen tömény, de annál finomabb édességet ajánlunk! Kicsit előre kell gondolkodni hozzá, viszont el is áll egy darabig - tehát akár gasztroajándéknak is jó lehet!

Lime-os kókuszos fehércsoki-trüffel
Közeleg a húsvét, de nem csak boltban vásárolt finomságokat hozhat a nyuszi! Készítsünk saját kezűleg bolyhos, fehér bonbonokat! Könnyebb mint gondolnád, és nagyon finom.

Figurák gyümölcslapból Mikulásra
Csupa csoki kerül a Mikulás csomagokba, így sok szülő aggódik, hogy a rengeteg cukor árt majd csemetéjének. Ha nem ragaszkodunk a bolti árukhoz, mi magunk is csinálhatunk csokis figurákat, amelyek a csomagokba kerülhetnek.