Jégkrém cikkek

Velünk kihúzhatod a nyarat
Bődületes hőség van, ebben nincs vita közöttünk, ugye? Nos, megmondom őszintén, én ilyenkor két dolgon élek: dinnyén és fagylalton. Ha te is hasonlóan működsz, nézd meg jobbnál jobb receptjeinket, hagyd a csudába a bolti, méregdrága fagyikat, és készíts sajátot!

Hűsítő fagylaltok, parfék, szorbék! Ez kell most!
Kevesen vannak, akik a nagy kánikulában ellen tudnak állni a csábító hűsítőknek: parfénak, fagylaltnak vagy a nálunk kevésbé elterjedt sörbetnek, jégkásának. Talán még a vonalaikat féltők sem mondanak le egykönnyen e valódi kalóriabombákról.

Tejfölös eper fagyi
A világ legegyszerűbb dolga, készíthetjük mesterséges édesítőszerrel is, akkor még aggódnunk sem kell nagyon a súlyunkért és az alakunkért. Persze ha megtartjuk a mértéket, az sokat számít.

Nagy igazságok a jégkrémekről
A jégkrém a fagylalt mellett a nyári hónapok meghatározó édessége, azonban meglepően keveset tudunk róla. Például azt sem, hogy hányféle jégkrém van? Mit figyeljünk vásárláskor? Szakértői segítséget adunk, hogyan legyünk bátrabbak a jégkrém-fogyasztásban!

Te tudtad, hogy 7-féle jégkrémkategória van? Elmondjuk, melyik milyen!
A jégrém télen-nyáron finom - most a kalóriákról ne beszéljünk –, de persze kánikulában sokkal többet eszünk belőle, mint a hűvösebb évszakokban. S mivel még előttünk a nyár, meg még jó pár forró hét, nem árt, ha tisztában vagyunk vele, mit is eszünk jégrém címén!