Károlyi Gasztro Akadémia cikkek

Igazi túrós csusza irdalt ponttyal, ahogy csak Szegeden tudják
Azt szokták mondani, ahány ház, annyi csusza! Nos, a fehérvárcsurgói Károlyi Gasztro Akadémián az Art Hotel Szeged éttermének konyhafőnökétől, Goda Gábortól megtanultuk, hogyan is kell elkészíteni ezt az igazán világbajnok fogást! Meglátjátok, mennyei ízek omolnak majd a szájba, és egyáltalán nem bonyolult a dolog!

Magyar és francia minőség, olaszosan tálalva
Ismételten egymásra talált a francia és a magyar konyha a festői botanikus kert közepén álló Károlyi Kastélyban. Fehérvárcsurgón az Accent Hotels közreműködésével immár harmadjára rendezték meg a Károlyi Gasztro Akadémiát, amelynek idén Angelica Károlyi grófnő és Gianni Annoni voltak házigazdái.