Kék sajt cikkek

Hétköznapi olaszos paradicsomlevesem
Énekelni és főzni minden olasz tud - szokták mondani. Ami igaz, az igaz, annyi muzikalitás egyetlen nemzet konyhájában sincs, mint éppen az olaszban. És mert énekelni legalább annyira szeretek, mint főzni, íme egy egyszerű leves, aminek alapját éppen egy, már Olaszországban élő kórustársamtól kaptam hosszú-hosszú évekkel ezelőtt. Próbáljátok ki!

Őszibarackos, kék sajtos crostini
Krémes ízletes kéksajt, az édes, de mégis fanyar barack, ami kívül már puha, de belül érezhetjük a gyümölcs húsának roppanását. Még találunk kemény, ízletes őszibarackot érdemes kipróbálni ezt az íz kombinációt. Nem kell nagyon érett kéksajt, mert az nagyon domináns lenne, inkább keressünk valami frissebbet.