Külföldi diákok cikkek

Főzőiskola egyetemi fokon
Érdekel más nemzetek konyhája? Szeretnéd tudni, hagyományosan hogyan és mit készítenek a Kajmán-szigeteken, Libanonban, vagy épp Mexikóban? A Pécsi Tudományegyetem és a Yokka Desszertműhely együttműködésének köszönhetően most mindenre fény derül! Próbáld ki!

Na, ezt jól kifőzték a pécsi egyetemisták!
50 étel a nagyvilágból címmel jelent meg a Pécsi Tudományegyetem szenzációs szakácskönyve. Csakhogy ez nem egy egyszerű receptes kötet, hanem ablak a világra a mintegy 100 országból Pécsre érkezett 4500 diák szemével. Nemcsak a könyv, az ételek is óriási sikert arattak a sajtóbemutatón. A receptgyűjtemény fogásaiból Lokodi Ákos séf és a Reggeli csapata főzött ízelítőt, amihez a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének borait kínálták.