Lélekmelegítő cikkek

Fahéjas almáspite – az amerikai klasszikus
Ebédhez, vacsorához, hűvös őszi napjaimhoz egyszerűen csodálatos ez a finomság. Mindig megmelegíti a lelkemet! Már akkor elszáll minden gondom, amikor megérzem az illatát. Feltétlenül próbáld ki!

Tejszínes tárkonyos színes zöldségleves
Leves. Hetente legalább kétszer, háromszor (többször is lehet) leves kell ennem. Szeretem. Nem kell egy erős levesnek lenni, elég egy jó zöldséges vagy krémleves. Somogyi Zoltán Max igazán kellemes finomságot ígér nekünk!

Skót forró csoki
Te is unod már a hideget? Várd velem a tavaszt! Addig is a takarónk és kedvenc könyvünk mellett nem is lehetne jobb partnerünk, mint egy-egy különleges, whisky-költemény, ami biztosan felmelegít és az ízlelőbimbóinkat sem hagyja hidegen. Teremts meghitt hangulatot Szombati Zsolt, a The Famous Grouse hazai nagykövetének receptjével!

Whisky karamellel - a tervezéshez
Lassan vége a hosszú hétvégének. Ilyenkor jó bebújni kedvenc fotelünkbe, és felkészülni a következő hétre, átgondolni a teendőket, például azt, hogy kezdjünk felkészülni a húsvéti ünnepekre. Ehhez a hangulathoz találta ki Szombati Zsolt, a The Famous Grouse hazai nagykövete ezt a különleges whiskys költeményt.

Rékasi gulyásom, ahogy Apukám szereti
Édesapám mindig is kedvelte a leveseket. Gasztronómiai magyarázata is van, állítja, a levesben a lé a jó. A gulyást is így kedveli - bő lével, kicsi kenyérrel. A hétvégén három tányérral is kért, majd boldog volt, mert végre melege lett, ami nagy dolog egy idős embernél!