Magyaros konyha cikkek

Így készül a hagyományos vargabéles
Vajon kinek jutott eszébe, hogy a túrós rétest felturbózza némi cérnametélt hozzáadásával? Pontos nevet sajnos nem tudunk mondani, mindenesetre az biztos, hogy az ötlet székely eredetű. Bárki is volt a megalkotója, köszönettel tartozunk neki!

Szentesi tarhonyás kacsacomb
Sokan talán még nem hallottak erről a változatról, pedig figyelemreméltó fogásnak ígérkezik. A magyaros ételek kedvelőinek biztosan nem fogunk csalódást okozni, ezzel a könnyen elkészíthető egytálétellel.

Bakonyi sertéstokány
Adott egy magyaros, tejfölös, gombás ragu, mely könnyen elkészíthető és igen kedvelt a hazai konyhákban. A legjobb sertéscombból előállítva, de van aki inkább a csirkét választja hozzá. Úgyis jó.

Tarhonyás hús - az egytálételek királya
Nem túl látványos étel és a neve sem túl elegáns, de a legtöbb magyar ember, szívesen fogyasztja. Laktató, hamar elkészül és jól bírja pár napig a hűtőben. Ha jól belegondolunk, ellentmond mindannak, amit a neve és a kinézete sugall.