Mogyorókrém cikkek

Lenhabbal készült datolyás mogyorókrém
Mostani kedvencünk felhasználásával, lenmagból készült növényi habbal készítettük a képen látható krémet. A lenhab nemcsak tökéletesen pótolja a tejszínt, de szerintünk annál finomabb is, tiszta növényi forrásból elkészíthető, minden különösebb hókuszpókusz nélkül felverhető, állagát másnapra is megtartja, könnyű, a vele készült krémeket, habokat lazává, omlósan, olvadósan krémessé varázsolja. A csicseriborsóléből készült habbal ellentétben szinte korlátlan mennyiségben készíthető, nem kell érte feláldoznunk minden esetben egy csicseriborsókonzervet, hogy aztán a kiszűrt borsó hetekig a mélyhűtőben parkoljon - írja a bulkshop.hu.

Dán briós diós mogyorókrémmel töltve
Nem egy tíz perc alatt összedobható sütemény receptje ez, de különleges a végeredmény, ez bizonyos. Kicsit muffin, kicsit briós, kicsit krémes töltött süti, a tészta felcsíkozása meg olyasmi, mint mikor csörögefánkot készítünk. Egy ráérősebb hétvégén megéri kipróbálni.

Bulizik az 50 éves mogyorókrém! Na, melyik lehet az?
Palacsintában, süteményben vagy akár kenyérre kenve is imádja felnőtt és gyerek azt a csokis mogyorókrémet, amely 50 évvel ezelőtt jelent meg a piacon. Olaszországban és a világ számos országában születésnapi ünnepléssorozat indul ez alkalomból. Te se maradj ki a buliból!