MOM Park cikkek

Ehető gyomnövényekkel indult a MOM Park Gasztro Napok
Négy napig az ínyenceké a MOM Park – a Gasztro Napok nyitóeseményén Mautner Zsófi vezetésével megtudhattuk, hogy mik az idei nyár legizgalmasabb alapanyagai a konyhánkban.

Made in: KÉPZŐMŰVÉSZET
Csütörtökre virradóra több ezer ruhacímke költözik a MOM Parkba! Bevásárlóközpont lévén ebben még nincsen semmi különös, azonban a jól ismert cédulák ezúttal Kiss Miklós dizájner és képzőművész legfrissebb művészeti installációjának szolgálnak alapjául és izgalmas nyereményeket is rejtenek.

Tovább trónol a fukszia!
Végre a bőrünkön is érezhetjük a tavaszt, így sorra kerülnek elő a gardróbból a színesebb darabok. Vajon a neszeszerünkben mik lesznek az idei év a must-have kozmetikumai? Sárkány Márti, a MOM Park Douglas senior make up-artistja segít eligazodni a szezon legmenőbb irányzatai között.

Császári desszert
Ferenc József kedvenc édességével ma már főleg az osztrák sípályák hüttéiben találkozunk, pedig az otthon is pillanatok alatt elkészíthető. A MOM Park Paulaner séfjének autentikus receptje segít, hogy valódi császári desszertet varázsoljunk az asztalra.

Óriás túrógombóc, házi tejföllel, édes morzsával
Ismét gondoltak az Életforma olvasóira a MOM Park szakácsai, és megleptek minket egy isteni túrógombóccal. Ez szerintem már csak azért is jó ötlet, mert a túrógombócot mindenki szereti, mindenki úgy szereti, ahogy a nagymamája készítette, mindenki megpróbálja, és végül nem sikerül... Vagy legalább is nekem soha nem siekrült... A Paulaner receptje tuti, úgyhogy vágjunk bele!