Életforma.hu


Ehető gyomnövényekkel indult a MOM Park Gasztro Napok

Ehető gyomnövényekkel indult a MOM Park Gasztro Napok 

Négy napig az ínyenceké a MOM Park – a Gasztro Napok nyitóeseményén Mautner Zsófi vezetésével megtudhattuk, hogy mik az idei nyár legizgalmasabb alapanyagai a konyhánkban.
Made in: KÉPZŐMŰVÉSZET

Made in: KÉPZŐMŰVÉSZET 

Csütörtökre virradóra több ezer ruhacímke költözik a MOM Parkba! Bevásárlóközpont lévén ebben még nincsen semmi különös, azonban a jól ismert cédulák ezúttal Kiss Miklós dizájner és képzőművész legfrissebb művészeti installációjának szolgálnak alapjául és izgalmas nyereményeket is rejtenek.
Tovább trónol a fukszia!

Tovább trónol a fukszia! 

Végre a bőrünkön is érezhetjük a tavaszt, így sorra kerülnek elő a gardróbból a színesebb darabok. Vajon a neszeszerünkben mik lesznek az idei év a must-have kozmetikumai? Sárkány Márti, a MOM Park Douglas senior make up-artistja segít eligazodni a szezon legmenőbb irányzatai között.
Császári desszert

Császári desszert 

Ferenc József kedvenc édességével ma már főleg az osztrák sípályák hüttéiben találkozunk, pedig az otthon is pillanatok alatt elkészíthető. A MOM Park Paulaner séfjének autentikus receptje segít, hogy valódi császári desszertet varázsoljunk az asztalra.  
Óriás túrógombóc, házi tejföllel, édes morzsával

Óriás túrógombóc, házi tejföllel, édes morzsával 

Ismét gondoltak az Életforma olvasóira a MOM Park szakácsai, és megleptek minket egy isteni túrógombóccal. Ez szerintem már csak azért is jó ötlet, mert a túrógombócot mindenki szereti, mindenki úgy szereti, ahogy a nagymamája készítette, mindenki megpróbálja, és végül nem sikerül... Vagy legalább is nekem soha nem siekrült... A Paulaner receptje tuti, úgyhogy vágjunk bele!