Olaszos ételek cikkek

Padlizsános lasagne nem csak vegáknak
Az olasz konyha igazán nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül. Rendkívül ízes és változatos, és a húst kerülőknek is számos fogást kínál. A lasagne igazán ismert változata hússal készül, bár a zöldséges variációk sem ritkák. Ez viszont egy szinte húsélményt kínáló verziója, érdemes kipróbálni!

Spenótos lasagne sajtmártással
A nagy ünnepi trakta után jól eshet egy kis változatosság – ezért ajánlunk húsmentes fogást. A lasagne ugyanakkor még a megrögzött húsevőknek sem fog „nyúlkajának” tűnni. Egyszerű és nagyon-nagyon finom!

Olaszos tonhalsaláta
Tonhalsalátából sosem elég. A nizzai saláta után ez a recept a kedvencem. Mert gyorsan elkészíthető és az alapanyagok bárhol beszerezhetőek. Ha nincs kedv vagy idő főzni, akkor remek lehetőség vacsorára néhány baguette-tel.