Életforma.hu


Mit tettek Pöttyös Pannival a laborban?

Mit tettek Pöttyös Pannival a laborban? 

A Magyarország Cukormentes Tortája győztes tortakölteményét, Pöttyös Pannit elégették, kiszárították, kénsavval roncsolták, és még lúgban is megfőzték. Hogy minderre miért volt szükség? Erről szól a Laboratorium.hu legfrissebb összeállítása.
A jó cukrászda nagy kincs

A jó cukrászda nagy kincs 

Manapság már alapkövetelmény, hogy egy jó cukrászda kiváló alapanyagokból dolgozzon, ne használjon ízfokozókat, mű alapanyagokat, a minőségi vaj, tejszín, tojás használata elengedhetetlen az igényes vásárlók kiszolgálásához. Ha a sütemények még szépek is, ne adj isten, fantáziadúsak, nem szokványosak, az meg különösen nagy vonzereje lehet egy cukrászdának. Damniczki Balázs Székesfehérvár után Budapestet is meghódította.