Pácolás cikkek

Tarja és káposzta megbonthatatlan barátsága
Íme a február, és még mindig pihenős. Ez azt jelenti, hogy inkább a régebbi őrültségeimet osztom meg veletek. akon. Persze azért közben főzőcskézek és ölég sok minden jut eszembe, erről-arról ami azért is érdekes, mert mindennek van valami íze, hol édes, hol keserű... Na, de süt a nap és bízunk benne, hogy nem a keserű lesz idén az uralkodó íz, mert akko'... Addig is, nézzük, mit kanyarít az őrülten jó ételek szorgalmas bloggere csomboros káposztában sült sertéstarja címen.
Whiskyben pácolt csirkemell steak édesburgonya pürével
Egyre laposabban kel a nap, közeleg a tél, de azért még nyugodtan készítsünk egy jó kis őszi grillpartit. Szombati Zsolt, a The Famous Grouse magyarországi nagykövetének tippje ez a recept. Semmjiképp ne hagyd ki!

Hogyan érleljük, pácoljuk a húst?
Elterjedt konyhatechnológia eljárás a húsok érlelése, pácolása, gondoljunk csak a hétvégi grillparti előtt a hűtőben pácolt húsokra, melyek különféle fűszeres pácokban várják sorsuk beteljesülését. De természetesen az érlelésnek, pácolásnak több fajtája létezik.

Buffalo csirkeszárnyak
A csirkeszárnyakat ne becsüljük le, igenis potenciális vendégváró készíthető belőle. Készítsünk Buffalo csirkeszárnyakat, imádni fogja mindenki.