Ropogtatni való cikkek

Ropogós sajtos rudak
Télen, nyáron, hétvégén vagy ünnepnapokon - bármikor - extra gyorsan elfogyó sajtos ropogtatni való. Gyorsan elkészül, nem kell pihentetni sem. Egy baja van – nem tud olyan gyorsan megsülni ahogy elkapkodjuk - írja sós sütijéről Pammer Livi.

Parmezános rúd
Ha adhatok egy jó tanácsot, kezdjétek rögtön dupla mennyiséggel, majd konstatáljátok döbbenten, hogy az is milyen kevés! Az egyik legjobb sós süti, amit valaha készítettem.

Csicseriborsó lisztből készült tortillachips kétféle változatban
Ez egy nagyon olcsó és szuper egészséges változata/alternatívája a chipseknek, mártogatósoknak, ropogtatósoknak, könnyű, ízletes vendégváróknak. Jóformán a csicseriborsóliszten és a nagyon kevés olajon/zsiradékon kívül alig kell hozzá valami.

Sajtos ropogós
Hiába no, sajttal minden jobb! Megpirult sajttal meg pláne... Judit sajtos ropogós receptje nagyon egyszerű, a végeredmény viszont zseniálisan finom. Akkor jársz a legjobban, ha rögtön dupla adagot készítesz.

Villámgyors sós ropogtatni való
Nem kell feltétlenül bonyolultnak lennie egy ropogtatni valónak, amit a barátaink elé szeretnénk tenni egy sörözés, borozás alkalmával. Ebben a receptben zsírt használunk, ami talán manapság meglepő, de higgyétek el, segíteni fog hosszan frissen tartani a sós rudat. Nem mintha erre olyan nagy szükség lenne, hisz pillanatok alatt el fog fogyni.

Sós rudak, amelyeknek nem lehet ellenállni
Ez a sós rúd remekül illeszkedik bármilyen összejövetelhez, bulihoz, partihoz, pozitívuma, hogy egyszerű hozzávalókból, nagyon hamar elkészül, elronthatatlan, és eléggé eteti magát. A benne lévő zsírnak köszönhetően viszonylag hosszan birkózik az alkohollal, mire hatni hagyja azt.