Sztrapacska cikkek

Juhtúrós sztrapacska szalonnával meghintve
Igazi kalóriabomba, de néha megéri bűnözni. Készíthetjük szalonna nélkül is, csak simán juhtúróval és esetleg némi tejföllel meglocsolva, így talán kevésbé üli meg a gyomrunkat, ám legalább egyszer muszáj kipróbálni a szalonnás verziót is.

Együnk egy jó sztrapacskát!
Ahogy megérkezik a hidegebb idő, elkezdünk kicsit nehezebb, tartalmasabb ételek után vágyakozni. A sztrapacska megfelel ennek az elvárásnak, enyhén szólva sem diétás, kímélő étel.

Juhtúrós sztrapacska
Mindenki ismeri a juhtúrós sztrapacskát, ezt az isteni szlovák ételt, de csak kevesen készítik autentikusan. Ez a recept az, és megsúgunk benne egy titkot is, amivel könnyíthetünk az elkészítésen.

Kapros-tejszínes csirkemáj juhtúrós sztrapacskával
A csirkemáj igen változatosan felhasználható belsőség, és aki nem idegenkedik az ilyesmik fogyasztásától, ezt a receptet is valószínűleg szeretni fogja.