Életforma.hu


Juhtúrós sztrapacska szalonnával meghintve

Juhtúrós sztrapacska szalonnával meghintve 

Igazi kalóriabomba, de néha megéri bűnözni. Készíthetjük szalonna nélkül is, csak simán juhtúróval és esetleg némi tejföllel meglocsolva, így talán kevésbé üli meg a gyomrunkat, ám legalább egyszer muszáj kipróbálni a szalonnás verziót is.
Együnk egy jó sztrapacskát!

Együnk egy jó sztrapacskát! 

Ahogy megérkezik a hidegebb idő, elkezdünk kicsit nehezebb, tartalmasabb ételek után vágyakozni. A sztrapacska megfelel ennek az elvárásnak, enyhén szólva sem diétás, kímélő étel.
Juhtúrós sztrapacska

Juhtúrós sztrapacska 

Mindenki ismeri a juhtúrós sztrapacskát, ezt az isteni szlovák ételt, de csak kevesen készítik autentikusan. Ez a recept az, és megsúgunk benne egy titkot is, amivel könnyíthetünk az elkészítésen.
Kapros-tejszínes csirkemáj juhtúrós sztrapacskával

Kapros-tejszínes csirkemáj juhtúrós sztrapacskával 

A csirkemáj igen változatosan felhasználható belsőség, és aki nem idegenkedik az ilyesmik fogyasztásától, ezt a receptet is valószínűleg szeretni fogja.