Életforma.hu


Kínai zöldségleves Maxtól

Kínai zöldségleves Maxtól 

Ez itt Max egyik kedvenc keleti levese. Sokféle zöldséggel, egy kis halszósszal megbolondítva, tökéletes gyors leves. Arra figyeljünk, az elkészült levest már ne forraljuk, mert a keményítő összetörik, elveszti a hatását!
Wokzöldségek spárgával és szójás-csilis szósszal

Wokzöldségek spárgával és szójás-csilis szósszal 

Ez a recept teljesen úgy hangzik, mintha valahol a Távol-Keleten született volna. Pedig nem. Az egyik legismertebb lakberendezési áruházlánctól kaptuk! Ne feledjétek, wokban főzni nagyon praktikus, takarékos dolog, ráadásul finomak, roppanósak maradnak a zöldségek! 
Csilis rákok gyorsan - Zsófiék konyhájából

Csilis rákok gyorsan - Zsófiék konyhájából 

Fantasztikus dolog együtt főzni a pároddal! Minden kreativitásodat kiélheted! És persze az összecsiszolódáshoz is nagyon jól jön - még évekkel később is! A Piac&Profit pénzügyi és és titkárságvezetője illetve párja rendíthetetlenül készítik nekünk a jobbnál jobb recepteket! Mint kiderült, ezek bizony szeretetből készülnek! Hiszem, hogy hatásos! Dobd be magad te is a párkapcsolatodba! Megéri!   

Csirkeszárny kagylómártásban 

Nálam a csirkeszárny mindig nyerő, bárhogyan is legyen elkészítve. Ezt a receptet már akkor imádtam, amikor még nem is jártam a Távol-Keleten. Vonzalmam a kagylómártásos csirkeszárnyhoz onnantól csak nőtt. Ez a fogást a kínai konyhaművészetben az előételek között szolgálják fel. Pálcikát nem használnak, kézzel eszik. Csirkét egyébként is lehet kézzel enni!