Wolf András cikkek

Megdöbbentő titkot árult el magáról Wolf András, a sztárséf
A sztárséf nemcsak arról lebbentette fel a fátylat, hogy milyen gyakran főz a családjának, de a gyorséttermekkel kapcsolatban sem rejtette véka alá a véleményét.

Meggyes rétes újragondolva
Javában tart a meggyszezon, minden boltban és piacon beszerezhető ez a mélybordó színű, édes-savanykás gyümölcs, amely tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal. Természetesen jótékony hatásai akkor érvényesülnek a legjobban, ha nyersen fogyasztjuk, de készíthetünk belőle süteményeket, hideg leveseket vagy épp hűsítő turmixot, fagylaltot is. Wolf András a meggyes rétest bolondította meg.

Nudli szamócasalátával
Az Európai Friss Kalandok program nagykövete, Wolf András séf a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztásra fókuszálva fél óra alatt összedobható finom, friss és egészséges fogásokat ajánl.

Hagymaleves édesköménnyel
Az Európai Friss Kalandok program nagykövete, Wolf András séf a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztásra fókuszálva fél óra alatt összedobható finom, friss és egészséges fogásokat ajánl.

Spárgasaláta szárított sonkával
Az Európai Friss Kalandok program nagykövete, Wolf András séf a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztásra fókuszálva fél óra alatt összedobható finom, friss és egészséges fogásokat ajánl.

Hírek a S. Pellegrino Young Chef régiós döntőjéről
A S.Pellegrino idén harmadszor rendezi meg a nemzetközi S. Pellegrino Young Chef versenyt azzal a céllal, hogy felkutassa és támogassa a világ fiatal gasztronómiai tehetségeit.