Facebook hozzászólás

ŐSZI SMINKTREND

Itt a belső ragyogás trükkje

Tisztaságot, frissességet kölcsönöz az arcodnak az idei, őszi sminkdivat. A divatszakemberek ugyanis igazi natúr színeket javasolnak. Szerintük ezekkel érheted el, hogy arcodra is kiülhessen belső ragyogásod, az a híres belső szépséged!

Őszi sminktrend, 2019, Kép: luisaviaroma
Kép: luisaviaroma

Íme az őszi alappaletta. Csupa natúr színek a szemhéjra, a szemöldökre, natúr alapozó és púder, enyhe pír. Ami talán kicsit előtérbe kerül a szem külső felének finom csillogása, de azt is inkább csak az esti órákra tedd fel. Egyébként este kicsit erősítheted a szemkontúrt és a rúzst is, de az alap változatlanul a natúr hatás.

Szerencsére egyre több cég gondol a folyton dolgozó, éppen utazó nőkre, no és a közelgő ünnepekre is. Apró piperetáskában mindegyikből találsz egész kis mennyiségű előre csomagolt sminkanyagot, hogy bárhol, bármikor előkaphasd egy kis korrekció érdekben. Használjuk ki, mert nagyon praktikus, ha nem kell az egész sminkasztalt becsomagolni az amúgy is most divatos, kisebb méretű női kézitáskába.

Hölgyeim, itt az ideje a belső ragyogásnak.

Nem a dögös, az elegáns a menő

Őszi divat, 2019, Kép: gucci
Kép: gucci

Exkluzív kollekciót dolgozott ki a hölgyeknek a Gucci a LuisaViaRomával a CR Runway 90. évfordulója alkalmából. Figyelmük mindenre kiterjedt a kosztümtől a fülbevalón át egészen a kalapig. Mint mindig, ezúttal is az elegancia dominál.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szívfájdalom

Szúr, szorít, nyom – a mellkasi fájdalom szinte mindig egészségügyi veszélyhelyzetnek tekinthető, még ha nem is…

Hamarosan feladják a leckét a frontok

Kedden még frontmentes napban lehet részünk, de szerdán újabb kettős front érkezik, és ez még csütörtökön is…
1 / 1 505

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!