Facebook hozzászólás
567

HÉT EGYSZERŰ TIPP AZ ÉLETÉRT

2020 legyen az egészséged éve

Tenni kell az egészségért, az új év pedig ideális lehet ahhoz, hogy egészségesebb életmódra váltsunk. Természetesen ez nem megy egyik napról a másikra, de hogy könnyebb legyen a váltás, szakértőnk összegyűjtött néhány olyan javaslatot, amivel tehetünk magunkért.

− Ennél a pontnál ki kell emelnem, hogy nagyon fontos, hogy mindenki ismerje a saját testét, és figyelje az általa küldött jeleket. Amikor valami szokatlant tapasztalunk magunkon, ne várjuk a tünetek elmúlását, hanem forduljunk orvoshoz. Ne féljünk a betegségektől, inkább ismerjük meg őket és tegyünk ellenük – tette hozzá Dr. Drajkó Veronika, az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány elnöke.[/bs-text][/vc_column][/vc_row]

40 %-kal növeli a rákbetegek túlélési esélyeit a mozgás

Tornázó-hölgyek, Kép: flickr
Kép: flickr

Bebizonyosodott: a mozgás a daganatos betegségek kezelése alatt is jelentősen növeli a túlélés esélyeit. Dr. Babai László, a Magyar Életmód Orvostani Társaság (ÉMOT) elnöke szerint az evidenciák egyértelműek, a szakma is nagy lelkesedéssel fogadta az eredményeket!





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!