Facebook hozzászólás
2 700

2022-es szerelmi horoszkóp: ez vár az egyes csillagjegyekre

Stabil párkapcsolatod van? Netán nehézségekkel küzdötök? Még keresed a Nagy Ő-t? Akkor érdemes elolvasnod a 2022-es szerelmi horoszkóp előrejelzését, mert rávilágíthat arra, hogy mit csinálj másként a következő évben, hogy rád találjon a szerelem. Felkészültél?

Pár hét és már 2022-et írunk. Ha kíváncsi vagy, hogy mi vár rád a szerelmi életedben, akkor olvasd el a 2022-es szerelmi horoszkóp leírását a saját csillagjegyednél!

Kos (március 21. – április 19.)

A 2022-es évben áttekinted a jelenlegi kapcsolatodat, hogy az megfelel-e az igényeidnek. Az év elején elég kemény vagy magaddal, végül rájössz, hogy jobb ha kimondod az igazat. Muszáj beszélnetek a köztetek lévő ellentétekről. Előfordulhat, hogy te szívesen vállalnál gyermeket, a párod azonban tiltakozik ez ellen. A legnagyobb akadályod az lesz a jövő évben, hogy továbbra is hű maradj magadhoz.

Bika (április 20. – május 20.)

Meglephetsz néhány embert ebben az évben. Ráébredsz arra, hogy mekkora szabadságod van abban, hogy hogyan szeretsz, és milyen a kapcsolatod a pároddal. Ez sok kísérletezést tesz lehetővé az előtted álló évben, így végre kipróbálsz új dolgokat is. A kommunikáció rendkívül fontos lesz számodra. A jövő év egyik nagy tanulsága az lesz, hogy ne hagyd, hogy mások hozzanak helyetted döntéseket.

Ikrek (május 21-június 20.)

2022-ben próbálj pozitív maradni, mert jó úton haladsz előre az életedben. Ám ahhoz, hogy továbbra is minden rendben legyen, másképpen kell csinálnod néhány dolgot. Ne próbáld meg a múltad hibáit újra elkövetni a kapcsolataidban. Csak legyél hűséges a párodhoz és önmagadhoz, és így a dolgok nem fognak elromlani körülötted.

Rák (június 21-július 22.)

Nagy változások várnak rád a következő évben. Ez főleg akkor lesz hangsúlyos, amikor megkérnek rá, hogy helyezd az érzéseidet mások elé. De be kell látnod, hogy itt az idő, hogy elfogadd magad végre olyannak, amilyen valójában vagy. 2022-ben engedd meg magadnak, hogy elhidd, hogy amit érdemelsz, azt meg is fogod kapni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A 2022-es évben falod majd a könyveket, sokat dolgozol magadon és így új módon tudsz elköteleződni a szerelem és a párod iránt. A könyvekből megtanult gyógyító munkát szépen folytatod, így végre képes leszel az érzelmeidet jól átlátni. Ügyelj arra, hogy megerősítő szavakat adj a párodnak, mert ez javítani fog a kapcsolatotokon.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A következő tizenkét hónapban új és merész módon fogod kimondani az igazad. A „Mi lenne ha…” kezdetű félelmek eddig gyakran visszatartottak attól, hogy kimond, igazából mire van szükséged. Hidd el, hogy készen állsz a szerelemre, és ez el is fog jönni a következő évben.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az elkövetkező hónapokban egy sor új kezdeten mész keresztül, amelyek végül megváltoztatják a romantikus kapcsolataidat is. Ez azt jelenti, hogy továbbra sem nem adsz lejjebb az önállóságodból, de amikor egy új kapcsolatod bontakozik ki, akkor képes vagy önmagad helyett a másikat is meglátni. A függetlenség és az önbizalom még mindig fontos számodra, de 2022-ben jöhet egy személy, aki átírja mindezt.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Már idén novemberben elkezdődik az a változás, amely meghatározza a 2022-es szerelmi horoszkóp rád jellemző részét. Az év drámai változásokat fog hozni a kapcsolataidba, főleg a szerelmi életedbe. Ez több lehetőséget kínál a szerelemre, de lehetővé teszi azt is, hogy többször leszel boldogtalan egy kapcsolatban. Az év végén rájöhetsz, hogy van valami jobb, amiről eddig csak álmodoztál…

Nyilas (November 22 – December 21)

A következő évedben a szerelmi életedben a választások időszaka jön el. Lehetséges, hogy már úgy kezdheted az évedet, hogy előbb fel kell gyógyulnod, meg kell érned és csak aztán leszel képes elfogadni ezt az új fajta szabadságot. Ne szabotálj semmit csak azért, mert az új életeddel való ismerkedés lehet, hogy nehéz lesz. 2022-ben sok újdonságot tanulsz önmagadról és a kapcsolataidról is.

Bak (december 22. – január 19.)

Ez az év új kezdeteket tartogat számodra. Úgy tűnik, hogy végre készen állsz arra, hogy elengedd a múltat. Ez az elengedés teret ad az új szerelemnek is. Ne félj attól, hogy a dolgok gyorsabban összejönnek, mint azt remélted. A 2022-es évben meg fogsz lepődni azon, hogy milyen csodálatos az élet.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az idei év nagy eseményének az fog számítani, hogy a létrehozott kapcsolataid sokkal jobban összhangba kerülnek veled. Tavaly sok volt a munkád, és a régi sebeidet nyalogattad, de az új szerelem a következő évben teljesen más szintű elkötelezettséget hoz számodra. Ahhoz, hogy az új szerelem rád találjon érdemes arra ügyelned, hogy ne emelj falakat a régi félelmeidből.

Halak (február 19. – március 20.)

A következő év folyamán mélyreható fejlődés következik be egy meglévő kapcsolatodon belül. Megtanultál beszélni a szükségleteidről, és ez meghozza majd a gyümölcsét. A 2022-es szerelmi horoszkóp azt tanácsolja, hogy járj minden nap nyitott szívvel, és találkozni fog a Nagy Ő-vel.

Ezeket is olvasd el:



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!