Facebook hozzászólás
150

Divatos (veszélyes) diéták

A divatdiéták számos egészségi kockázattal, és az esetek nagy részében csak rövidtávú eredményességgel járnak. Az egészség megőrzése érdekében mindenképpen az egészséges táplálkozás alapelveire épülő fogyókúrát célszerű alkalmazni,…

Egészséges táplálkozásban a makrotápanyagok aránya: szénhidrát – 55 energia%, fehérje – 15 energia%, zsír – 30 energia%. Fogyókúra alatt kb. 1000-1500 kcal fogyasztása és ezen belül a 30 energia%-os zsírmennyiség 25 energia%-ra csökkentése ajánlott.

Forrás: Táplálkozás és Tudomány





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!