NEM PÓTTANTRÁGY
Főzőiskola egyetemi fokon
Érdekel más nemzetek konyhája? Szeretnéd tudni, hagyományosan hogyan és mit készítenek a Kajmán-szigeteken, Libanonban, vagy épp Mexikóban? A Pécsi Tudományegyetem és a Yokka Desszertműhely együttműködésének köszönhetően most mindenre fény derül! Próbáld ki!
A főzőiskola egy jól felszerelt, kellemes hangulatú „boszorkánykonyhában” indul a PTE-n tanuló külföldi diákok irányításával. Ők működtek közre az egyetem gondozásában megjelent „50 étel a nagyvilágból” című kiadvány összeállításában is. A finom vacsora elfogyasztását követően a résztvevők a felejthetetlen élmények mellett az 50 receptet tartalmazó könyvvel térhetnek haza.
Jó hangulat, otthonos környezet, finom ételek és új ismeretségek várnak Rád a programokon, melyek – mivel angol nyelven zajlanak, a nyelvgyakorlásra, -frissítésre is kiváló lehetőséget kínálnak!
Jelentkezni az aktuális programokra kizárólag online, a Yokka Desszertműhely honlapján keresztül lehet!
Na, ezt jól kifőzték a pécsi egyetemisták!
50 étel a nagyvilágból címmel jelent meg a Pécsi Tudományegyetem szenzációs szakácskönyve. Csakhogy ez nem egy egyszerű receptes kötet, hanem ablak a világra a mintegy 100 országból Pécsre érkezett 4500 diák szemével. Nemcsak a könyv, az ételek is óriási sikert arattak a sajtóbemutatón. A receptgyűjtemény fogásaiból Lokodi Ákos séf és a Reggeli csapata főzött ízelítőt, amihez a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének borait kínálták.
Hozzászólás zárolva.