Facebook hozzászólás
304

NEM PÓTTANTRÁGY

Főzőiskola egyetemi fokon

Érdekel más nemzetek konyhája? Szeretnéd tudni, hagyományosan hogyan és mit készítenek a Kajmán-szigeteken, Libanonban, vagy épp Mexikóban? A Pécsi Tudományegyetem és a Yokka Desszertműhely együttműködésének köszönhetően most mindenre fény derül! Próbáld ki!

A főzőiskola egy jól felszerelt, kellemes hangulatú „boszorkánykonyhában” indul a PTE-n tanuló külföldi diákok irányításával. Ők működtek közre az egyetem gondozásában megjelent „50 étel a nagyvilágból” című kiadvány összeállításában is. A finom vacsora elfogyasztását követően a résztvevők a felejthetetlen élmények mellett az 50 receptet tartalmazó könyvvel térhetnek haza.

Rák szevicse, Kép: Csortos Szabolcs, Univ/Pécs
Rák szevicse, Kép: Csortos Szabolcs, Univ/Pécs

Jó hangulat, otthonos környezet, finom ételek és új ismeretségek várnak Rád a programokon, melyek – mivel angol nyelven zajlanak, a nyelvgyakorlásra, -frissítésre is kiváló lehetőséget kínálnak!

Jelentkezni az aktuális programokra kizárólag online, a Yokka Desszertműhely honlapján keresztül lehet!

Na, ezt jól kifőzték a pécsi egyetemisták!

50 étel a nagyvilágból, Kép: Csortos Szabolcs, UnivPécs
Kép: Csortos Szabolcs, UnivPécs

50 étel a nagyvilágból címmel jelent meg a Pécsi Tudományegyetem szenzációs szakácskönyve. Csakhogy ez nem egy egyszerű receptes kötet, hanem ablak a világra a mintegy 100 országból Pécsre érkezett 4500 diák szemével. Nemcsak a könyv, az ételek is óriási sikert arattak a sajtóbemutatón. A receptgyűjtemény fogásaiból Lokodi Ákos séf és a Reggeli csapata főzött ízelítőt, amihez a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének borait kínálták.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!