Karcsúsító kúra citrommal!
Heidi Klum, Jennifer Aniston…Hogyan csinálják a sztárok, hogy ilyen karcsúak és szépek tudnak maradni, s bőrük olyan mint a hamvas őszibarack? Ez a jól ismert, ám mégis titokzatos gyümölcs csodákra képes! Élénkít, méregtelenít, zsírt bont.
Tízórai:
1 pohár citrom ital
1 banán
1 marék hántolt, natúr napraforgómag vagy tökmag.
Ebéd:
Valamilyen babféle (vörös, fehér, csicseriborsó, stb), vagy lencse (barna, zöld, rózsaszín) megfőzve és salátának elkészítve 1 citrom frissen facsart levével, kevéske balzsam ecettel és extraszűz olíva olajjal.
Uzsonna:
Nyers zöldségek (uborka, retek, zeller), VAGY egy marék natúr aszalt gyümölcs
Vacsora:
Egy szelet natúr, grillezett hal (csak nagyon pici sóval, semmi zsiradék!), friss citromlével megöntözve, gőzben párolt zöldségekkel.
2 órával lefekvés előtt:
1 pohár citrom ital langyosan, vagy melegen!
Hétfő: a tisztítás és az emésztésserkentés napja
A nap lényege, hogy sokat kell inni, méghozzá a magunk készítette limonádéból: 1 pohár tisztított vízhez 1 citrom levét kell frissen facsarni. Ebből a limonádéból a nap folyamán legalább 6-8 pohárral meg kell inni, tehát, ha elmegyünk otthonról, vigyük magunkkal az elkészített ital. Igyunk elsősorban az étkezések között, hiszen a folyadéknak éhségűző hatása is van. A citrom különösen jól hat az emésztőszervekre, és erősíti a szervezet öntisztulását. A hétfői menü:
Felkeléskor:
1 pohár limonádé, melegítve!
Reggeli:
1 tálka zabpehely 30 cl bio tehéntejjel, vagy szójatejjel.
Tízórai:
8 szem natúr mandula
1 pohár friss gyümölcslé (házilag készítve, gyümölcs centrifugával, gyümölcs facsaróval vagy szűrön átpasszírozva)
Ebéd:
Házilag készült zöldségleves, vagy konzerv, de bio legyen!
2 szelet teljekiőrlésű lisztből készült kenyér szendvicsnek elkészítve 1 szelet sajttal + reszelt sajttal.
Uzsonna:
2 szelet zabkenyérből készült pirítós, vagy kétszersült
1 evőkanál friss sajt (Mascarpone, Ricotta, vagy kecskesajt, esetleg sovány túró)
2-3 szem koktél paradicsom
Vacsora:
Grillezett hal, vagy csirkemell, vagy tofu citromos mártással (3 evőkanál olíva olaj + 1 evőkanál friss citromlé + friss fokhagyma)
Wokban párolt valamilyen leveles zöldség (spenót, édeskömény, kínai kel) 1 kávéskanál szezámmaggal megszórva.
Fahéjjal párolt őszibarack, vagy alma
Hozzászólás zárolva.