Facebook hozzászólás
261

Konzervált vitaminok

A piacról vagy a kertből még beszerezhetjük a zöldségeket, és nem kell nélkülözni télen sem őket. Konzerváljuk savanyúságként, és télen is fogyaszthatunk vitamint. Összegyűjtöttük a legfinomabb, legkülönlegesebb savanyúság recepteket.

Fokhagymával töltött ecetes szilva

Hozzávalók: 1 kg szilva, 12 dkg fokhagyma, fél liter 5 fokos ecet, 40 dkg cukor, egy darabka fahéj, 6-8 szem szegfűszeg, 1 ek. koriander.

Hozzávalók: A szilvákat megmossuk, kimagozzuk. A lyukba egy, egy gerezd, vagy ha nagyok, akkor szelet fokhagymát teszünk. Az így előkészített szilvákat üvegekbe tesszük. A többi hozzávalót felforraljuk és a szilvára öntjük.

forrás: www.manna.ro

 

 

 





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!