Facebook hozzászólás
1 389

TOMBOL A NYÁR

Tök és lecsó, avagy beindultunk…

Nagy öröm a kiskert még akkor is, ha nekem nincs, illetve nem én művelem… De a drága szomszéd nénik nem hagyják ám veszendőbe menni a nagyon is bőségesen megtermelt javakat, hisz’ ott a Csabi aki mindent elhasznál, ráadásul még szereti is, mondjuk ő mindent szeret, néha még a rántott húst is. A mostani hetek termésének köszönhetően jelenleg is 3 db tök is receptjeim java részétét képezik. Steffel Csaba nem hazudtolja meg önmagát, főzzük le a nyarat!!!

A kolbászokat fél karikákra daraboljuk. A legyalult tököt alaposan kinyomkodjuk, és a hagymás-paradicsomos alaphoz adjuk. Itt az elején egy egész kevéske vizet lottyinthatunk alá. 10 perc főzés után beleszórjuk a kolbászokat is, és készre, kívánt puhaságúra főzzük.

Forrón, szaftosan, galuskával tálaljuk; tejfölt kínálhatunk mellé.

…és kanállal fogyasztjuk!!!

Ehhez kíván jó étvágyat az örülten jó ételek szerzője: Steffel Csaba![/bs-text][/vc_column][/vc_row]





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…

Esküvői ajándék – Hogyan válasszuk ki a megfelelő nászajándékot?

Az esküvői ajándék kiválasztása komoly feladat lehet. Szeretné az ifjú párt valamivel megajándékozni, ami örömet…
1 / 3 461

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!