Facebook hozzászólás
623

EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON

Egészséges gyorsétterem nyílt Budapesten

A világon egyedülálló technológiával készíti ételeit a nemrég nyílt gyorsétterem, amely kizárólag egészséges ételeket tesz a vendégek elé.

A Kitchen of Health táplálkozási tanácsadója azt ajánlja, hogy nagy dózisban szedjük a C- és a D-vitamint, ne hagyjuk ki a szerves jódot, a szelént, a magnéziumot, az Omega-3-at és egy jó probiotikumot.

Azt is javasolja, hogy fogyasszunk minél több csontlevest, belsőségeket, halakat, kollagén típusú fehérjéket, így például puhatestűeket és porcogókat, valamint gyökérzöldségeket, keresztesvirágzatúakat és fermentált zöldségeket, mert ezek mind jót tesznek a testünkkel és az egészségi állapotunkkal. Ami pedig kerülendő, az a glutén, a tehéntej, a túró, a szója, a babfélék, gyenge gyomorműködés esetén a tojásfehérje, valamint az étolaj és hasonló növényi társai.

Kellemes dizájn. Fotó: Kitchen of Health
Kellemes dizájn. Fotó: Kitchen of Health

 

Egészséges gyorsétterem a Dohány utcában

A közelmúltban egészséges gyorsétteremmé alakult Kitchen of Health vendégei kizárólag olyan ételeket fogyaszthatnak, amik jót tesznek nekünk. A konyha 100 százalékos tisztaságú, nincs keresztszennyeződés. Nem oldják meg a gluténmentességet gluténmentes lisztkeverékkel vagy gluténmentes kenyerekkel, tésztákkal, hanem olyan hozzávalókat használnak, amik eleve nem tartalmaznak gabonaféléket. Ezért náluk nincs kenyér sem.

Sehol máshol a világon nincs ilyen technológiával dolgozó étterem. Bemenni azért is érdemes, mert a szemnek is kellemes látványt nyújt.

Loksa Ágnes ügyvezető-társtulajdonos arról beszélt: azért döntöttek úgy, hogy egészséges gyorsétteremként folytatják, mert az emberek alapvetően sietnek, és főként a jelenlegi helyzetben nem akarnak sok időt egy helyben tölteni, emellett most egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetniük az egészséges életmódra. Ételeik gyorsan, frissen készülnek, ezért csak annyi időt kell rájuk várni, amíg a húsok, a zöldségek megsülnek.

A Dohány utcai Kitchen of Health egyelőre ebédidőben tart nyitva hétfőtől szombatig, betartva minden járványügyi előírást. Érintésmentes házhoz szállításuk is van, ha valaki nem szeretne kimozdulni otthonról.

 





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 455

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!