Facebook hozzászólás
1 285

Falusi tepsis burgonya

Tegye fel a kezét, aki hulla fáradtan ért haza, kinyitotta a hűtő ajtaját, és megállapította, hogy nincs otthon semmi. Na erre találtam ki ezt a receptet! Persze, ha netán előbukkan egy kis debreceni vagy gomba, azonnal mindennek a tetejére kell dobni! Csak javíthat rajta, de esküszöm, így is remek! Jó étvágyat!

Meghámozott burgonya késsel, Kép: pixabay
Meghámozott burgonya késsel, Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hámozott krumplit megmossuk, majd keresztbe vágjuk. A tepsit jól megkenjük olajjal. A burgonyákat vágott felükkel az olajra fektetjük, másik felüket megkenjük az olvasztott margarinnal. Sózzuk, rádobjuk a rozmaring leveleit, és a 250 fokra előmelegített sütőben fél óra alatt megsütjük. Nyers zöldségekkel, salátával tálald! Remek lesz! Jó étvágyat!

Tárkonyos csirkeragu leves
Kedvelem a raguleveseket mert egyszerűen elkészíthetőek, gazdag beltartalommal rendelkeznek – akár önmagukban is elegendőek egy tartalmas ebédhez. Bármilyen húsból elkészíthető, lehet aprólék, zsírral átszőttebb sertés, csirkemell vagy borjú. Ízlés szerint váltogathatjuk az épp kedvünkre levő alapanyagokat. Nálam most csirkemellből főtt leves, sok metélőbabbal és tárkonnyal. Pammer Livi szerint diétába és gluténmentes étrendbe is beilleszthető.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!