KARÁCSONYI CUKISÁG
Gesztenye és mascarpone avagy Mit is…?
Tudjuk,hogy nincs karácsony gesztenye nélkül. A mű alkotója ugyan a pogácsára esküszik, de azért ezúttal is brillírozik valami egészen más stílusban.
Ismét kikeverünk 2 kanál lekvárt egy kis vízzel és rummal és a tekercs külsőrészét megkenegetjük vele aztán meghintjük kakaóporral.
Ha tudunk még annyit várni; 30 perc pihentetés után, felszeletelhetjük…
…és ha már lúd legyen kövér tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk.[/bs-text]
[/vc_column][/vc_row]
Karácsonyi gesztenyekrémleves Szekszárdról
Elmaradhatatlan kelléke a gesztenye a karácsonyi asztalnak. Böröcz Zsófia, a szekszárdi Twickel Szőlőbirtok gasztromentora egy olyan karácsonyi levest kínál nekünk a borászat karácsonyi receptes füzetében, ami otthon is elkészíthető, mégis különlegessé varázsolhatja ezt a meghitt estét! Kellemes ünnepeket!
Hozzászólás zárolva.