Glória az édesköménynek
Talán nincs is, aki ne szeretné a grillcsirkét, vagy az egyszerű sült csirkét! De ha ezt még megörvendeztetjük egy kis édesköménnyel, akkor az már maga a csoda! A magyar háziasszonyok még csak most ismerkednek vele – mármint az édesköménnyel -, de megéri randizni! Próbáld ki! Könnyű, kellemes, nagyon finom!
Hozzávalók két éhes szájhoz:
- 2 csirkecomb
- 2 fej édeskömény
- 2 gerezd fokhagyma
- 3-4 szál rozmaring
- 2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
Öntsd az olajat a tepsibe! Az édesköményt szedd szét, és tedd a tepsi aljába. Fektesd rá a rozmaringszálakat, majd tedd rá a besózott, beborsozott csirkedarabokat e zöldségágyra. Szórd mellé a fokhagymát, takard le alufóliával, és irány az előmelegített sütő! Néha bekukkanthatsz a fólia alá, és meglocsolhatod a lével a csirkét! Remek lesz tőle!
Az édeskömény zöldjét se dobd el! Isteni salátához! Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.