Hamm, bekaplak falatkáim
Ezeket a guszta falatokat a minap láttam, kóstoltam egy filmbemutatón. Lenyűgözően egyszerű, gusztusos és nagyon finom. Főzőtudományra nincs szükség, egész egyszerűen csak össze kell rakni, és felszolgálni. Ez is ragyogó vendégváró, és hűsítő mondjuk egy kerti sütögetés előtt. Ajánlok hozzá egy unicumos koktélt is!
Hozzávalók:
- 20 dkg lágy kecskesajt
- kígyóuborka
- készen kapható füstölt lazac nagyobb kockára vágva
- 4 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 nagy csokor zöldfűszer, ami lehet rozmaring, oregánó, rozmaring, kakukkfű vegyesen – apróra vágva
- 2 ek finomra vágott vöröshagyma
- 2 ekapróra vágott snidling
- frissen színes bors – ízlés szerint
- só – ízlés szerint
Elkészítés:
Keverd össze egy tálban a natúr sajtot, a hagymákat, a zöldfűszereket, a sót és a borsot. Mosd meg az uborkát, szárítsd meg, majd karikázd fel. Halmozz rá egy kis sajtkeveréket, és mindegyik tetejére tégy egy kis lazacot. Ennyi az egész! Jó étvágyat a hétvégi bulihoz! És ajánlom hozzá az alábbi koktélt…
Hozzászólás zárolva.