Facebook hozzászólás
401

Indián nyár – egy koktélba sűrítve

Az almáé a főszerep az ősszel. Nekem lehet zöld, piros, mindegy, mindet imádom! Ebben a remek koktélban is főszerepet kap az alma. Köszöntsük együtt vele a vénasszonyok nyarát, vagy ahogy már nálunk is elterjed, az indián nyarat! Jöhet egy kényelmes fotel, és kortyoltjuk lassan a nyárbúcsúztatót!   

Indián nyár, Kép: sajtóanyag
Indián nyár, Kép: Jack Daniel’s

Hozzávalók:

4 cl whisky/Tennessee Honey

2 cl alma szirup

1 cl meggy szirup

2 cl limelé

10 cl almalé

 

Elkészítés:

A hozzávalókat egy shakerben összerázzuk, majd egy pohárban jégre töltjük. Díszítéshez néhány vékonyra vágott almacikk és pár szem gránátalma javasolt. Egészségetekre!

Forradalmasított Gin Tonic
Mi a bartenderek egyik legnagyobb rémálma? Hogy a felszolgált koktélokból a kiöntés pillanata utáni nagyjából 10. percben elillan a szénsav, ezzel pedig oda az ízélmény. Ezt hivatott orvosolni egy új tonik, amit kimondottan mixeléshez készítettek a szakemberek. A szervezők csak az Életforma olvasóival osztották meg például ezt a receptet!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!