Facebook hozzászólás
354

Itt a Palacsinta világnapja: így csinálj isteni palacsintát otthon rendetlenség nélkül

Lekváros, túrós, kakaós vagy mogyorókrémes – a palacsinta az egyik legnépszerűbb desszert és mindenki szereti, de még egy ilyen egyszerűnek tűnő finomságot is könnyű elrontani, ha nem figyelünk oda. Az odaégett vagy éppen túl folyós tészta sok fejfájást okozhat a készítőjének, ráadásul a konyhánkat is hamar csatatérré változtathatja. A legtöbben a saját, bevált receptjüket követik, míg mások a megérzéseikre hagyatkoznak a tészta kikeverése során.

Ezt is olvasd el:





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!