Kolbászos ricottakrém tormával és friss kaporral
Steffel Csaba megint benézett a hűtőbe, és bátran nekiállt – idézőjelben – a takarításnak. Így jött létre ez a remek szendvicskéme is, ami létének elején egy kis apró falatkaként kezdte…
Hozzávalók:
- 25 dkg ricotta
- 10 dkg lángolt kolbász
- 2 ek csemege torma
- friss kapor
- szükség szerint só
Elkészítés:
(Figyelem!!! Ez most egy kicsit bonyolultabb recept, tessék odafigyelni, mert csak egyszer írom le!!! – ígéri Steffel Csaba!)
A kolbászt apró kockákra daraboljuk, a kaprot felaprítjuk, majd a ricottával és a tormával alaposan összekeverjük, (ha szükségét látjuk, sózhatjuk, én nem tettem) aztán 1 éjszakán át hűtőben érleljük, hogy az ízek jól eggyé váljanak.
Rozsos pirítósra kenve pompás kis reggeli lehet, vagy vacsi… uzsi… tizórai… éhség falat… vendégváró… csak úgy… meg ilyesmi… Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.