Facebook hozzászólás
1 144

NEM AKARTAM TÖBBET , DE EZ NAGYON DÖGÖS!

Mustáros pácban érlelt sertéskaraj parázsburgonyával, zellersalival

Van úgy, hogy az ember tényleg nem is vágyik másra. Az ünnepek alatt pedig tényleg remek ötlet Steffel Csaba ajánlata. Nincs vele túl sok macera, viszont isteni egy pohár borral – akár a vízparton üldögélve

Ezután megsózzuk, 1 deci vizet öntünk rá – vigyázzunk kicsit fröcskölhet – majd fedő alatt szépen puhára pároljuk, közben meg-megmozgatva, és ha szüksége kevéske vizet öntve alá. A puhulásii ideje a burgonyák nagyságától függ, mindig a legnagyobba bökjünk belel, vagy kóstoljuk meg. Ha ügyesen dolgoztunk, egy pompás, szinte krémes állagú burgonyát kapunk.

Ja! Természetesen a fokhagymagerezdeket is tálaljuk ki, hisz’ ezeknek is finom krémes az állaga, és nincs az a „bántó” fokhagyma íze.

Jó étvágyat kíván az őrülten jó ételek szakértője: Steffel Csaba![/bs-text][/vc_column][/vc_row]





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!