Facebook hozzászólás
311

Sonkás szörnyecském

Ponegyszerű szendvicskémhez nem kell csak egy kis kreativitás! Valljuk be őszintén, rosszul evő gyerek mindig is volt, meg lesz is. Ilynkor jön anyuka trükkje. A legegyszerűbb alapanyagokból dobjunk össze egy mókás kis szörnyecskét, és már jöhet is a hammm, bakaplak pillanat!   

Sonkás szörnyecske, Kép: gallicoop
Kép: gallicoop

Hozzávalók:

Elkészítés: 

A kenyeret megkenjünk sajtkrémmel, majd rátesszük a sonkát, de úgy, hogy az egyik szelet félig kilógjon. A kilógó sonkadarabra kerülnek a sajtcsíkok, majd jöhet a következő szelet kenyér. A tetejére 2 szelet uborkát, és egy félbevágott, sajtkrémmel megtöltött fekete olajbogyót teszünk.

Kolbászos batyut még a standra is
A magyaros ízek kedvelőinek ajánlott a kolbászos batyu, ami a hagyományos disznó helyett pulykakolbászból készül. Még a nagypapa sem fogja észrevenni, hogy kedvenc húsát egészségesebb felvágottra cseréltük, annyira ízleni fog neki a gombával megbolondított töltött desszert. A strandon is ott a helye, elcsomagolva a fürdőruhánk mellé.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!