Facebook hozzászólás
262

Szépséges Gyümölcsös desszertek

Szépséges desszertek piros gyümölcsökkel!  Az Epres túrótorta, a Málnás túrókrémkehely és a Piros gyümölcskocsonya-desszert vaníliafagyival receptje:                    

Elkészítése: a gyümölcsöket megtisztítjuk, majd a málna, a fekete és a piros ribizli, valamint a kimagozott meggy felét egy főzőedénybe tesszük. Hozzáadjuk a gyümölcslevet, és néhány percig folytonos keverés mellett összefőzzük. Ha kihűlt, szitán átpasszírozzuk, majd újra felforraljuk. Kevés lével elkevert étkezési keményítővel besűrítjük, és többször felfőzzük: a lének szép átlátszónak kell lenni. Óvatosan belekeverjük a maradék gyümölcsszemeket, felforraljuk, és lehűtjük. Kis tálkákba elosztjuk, tálaláskor a tetejüket keményre vert tejszínhabbal díszítjük, és
vaníliafagylalttal kínáljuk.

A cikk a Konyha&Fürdő magazin 2009/3. számában jelent meg.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!