Facebook hozzászólás
498

Virgin téli zöldség-gyümölcs koktél

A jég a koktélok alapanyagának jolly jokere: ha az összetevők egy részét lefagyasztjuk, majd az italban tálaljuk, garantált a siker, hiszen az olvadás hatására minden korttyal új ízeket fedezhetünk fel. Ha fokozni akarjuk a látványt, akkor az összetevőket különféle formájú jégkockakészítőben is lefagyaszthatjuk, de akár friss gyümölcsöt is jégbe zárhatunk – állítja Bokor Norbert, a NaturMed Hotel Carbona vezető bártendere.

Narancslé, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A Virgin téli zöldség-gyümölcs koktél a jégkockás módszerrel készül: az erdei gyümölcsvelőt, a sárgarépa- és céklalevet külön-külön jégkockaként lefagyasztjuk, majd a háromféle ízes és színes jégkockát a narancslébe rakva fogyaszthatjuk, díszítésként zellerszárat belerakva, mellyel kevergethetjük is. Ezt a téli zöldség-gyümölcs koktélt akár gyerekeknek is elkészíthetjük, a színes kiolvadó jégkocka lesz a kedvencük.

Hozzávalók:

1/3 erdei gyümölcsvelő (jégkocka)

1/3 sárgarépalé (jégkocka)

1/3 friss céklalé (jégkocka)

3 dl narancslé

zellerszár keveréshez

Gumicukor és narancsos csoki a Whisky Shown
Meglepetésekkel várta a Whisky Show 2017 vendégeit a két legnagyobb skót whiskymárka. A Corinthia Hotelben megrendezett találkozón a The Famous Grouse és a The Macallan magyarországi nagykövete, Szombati Zsolt bartender igazi ínyencségekkel készült a látogatóinak.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!