Facebook hozzászólás
1 283

ÚJDONSÁGOK A KÉPERNYŐN

Megint megszállnak minket a törökök…

Új országos televíziós premierrel, a Seherezádé sztárjainak főszereplésével készült Sebzett szív című török sorozattal jelentkezett az Izaura TV. Ráadásként áprilistól hétvégenként filmeket is műsorára tűz a csatorna.

A tavaszt egy igazán izgalmas, új sorozattal köszönti az Izaura TV. A Seherezádé sztárjaival minden vasárnap este 7-től jön a Sebzett szív című sorozat. Az országos televíziós premier egy szívbe markoló családi történetet mesél el. Míg Cevdet (Halit Ergenc) a Balkáni fronton harcol, Azize (Bergüzar Korel) és három gyermekük Szalonikiben várja haza a harcoló őrnagyot. A győztes csata után a férfi hazatér családjához, azonban örömük nem tart sokáig, új híreket kap: a háború még nem ért véget, ismét elhagyni kényszerül szeretett otthonát. A Szalonikiben maradt család is készül a görög támadásra, eközben Ali Kemal megtudja, hogy ő vér szerint nem Azize és Cevdet gyermeke, ami a feszült helyzetben még további bonyodalmakat okoz. Vasárnaponként a Sebzett szív három-három epizódja összefűzve kerül képernyőre, így a nézők 19 órától 22 óráig követhetik a hét zárásaként a sorozatot.

Sebzett szív, filmkocka, Kép: TV2
Sebzett szív, filmkocka, Kép: TV2

Áprilistól nemcsak a Sebzett szív és a régi kedvencek miatt érdemes az Izaura TV-re kapcsolni, hiszen minden hétvégén a legnépszerűbb sorozatok mellett délutántól késő estig filmeket is vetítenek.  Többek között látható lesz az Apja lánya Ben Affleck és Liv Tyler főszereplésével; A szerelem börtönében Julia Ormond-dal és Tim Roth-tal; majd egy hétvégén két Drew Barrymore film is képernyőre kerül, A máris hiányzol és az Örökkön-örökké. E mellett jön még a Szívtiprók Sigourney Weaver és Jennifer Love Hewitt főszereplésével, és egy klasszikus, az Anna Karenina Sophie Marceau-val és Sean Bean-nel.

Dallamokkal az Alzheimer ellen





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!