Facebook hozzászólás

ETTŐL NEM LESZ TELI A BAKANCSLISTÁD

Tudtad? Csillaghulláshoz a rozé megy!

Hamarosan véget ér a nyári vakáció, de még szeretnél összehozni pár felejthetetlen élményt a szabadnapokra? Az alábbi boros programokat mindenképp érdemes kipróbálnod, mielőtt beköszönt az ősz! Nem bánod meg!

Kép: lovassylife
Kép: lovassylife

Borpiknik a barátokkal

Semmi sem dobhat fel jobban egy napsütéses nyári délutánt, mint egy kellemes hangulatban eltöltött borpiknik, ahol akár egy izgalmas vaktesztes versenyen is megmérettethetitek magatokat. A borkóstolót kertben, egy nagyobb parkban, de akár egy nagyobb erkélyen is meg lehet szervezni. Vigyél magaddal különböző, a kiválasztott borokhoz illő sajtokat, sonkákat, illetve grissinit vagy egyéb sós ropogtatni valókat.

Kempingezés a szabadban

Egy hétvégi kempingezés nélkül nem érhet véget a nyár, itt az ideje, hogy előszedd a sátrakat és a hálózsákokat! Érdemes magaddal vinned egy akusztikus gitárt és pár üveg bort – a hangulat fokozása érdekében. Ha sütögetést, grillezést is terveztek, figyeljetek arra, hogy olyan bort válasszatok, ami kifejezetten passzol a sültek ízvilágához: grillsajtok mellé jöhet egy száraz furmint, míg a csirkék mellé a sauvignon blanc illik legjobban. A sertésből készült kolbászokhoz rozét vagy egy testesebb cabernet franc-t ajánlunk, ha viszont a marhahúsra esik a választás, cabernet sauvignon-t érdemes venni.

Csillaghullás, Kép: lovassylife

Csillaghullásnézés egy pohár bor mellett

A Perseidák néven ismert igazán látványos meteorraj idén augusztus közepén produkálja a szemet gyönyörködtető csillaghullást. Ilyenkor igazán meghitt és romantikus program lefeküdni egy mezőn,  figyelni a hullócsillagokat, hiszen percenként átlag  1-2 is eléri el a légkört. Természetesen ennél a programnál sem lehet mellélőni egy-egy pohár rozéval.

Lupa, Kép: lovassylife

+ 1 Legyél a Lupa Királynője/ Királya!

Egy új nyereményjátékkal 2 db belépőt is nyerhetsz a Lupa Beachre, mindemellett az exkluzív vizifoteleket is egész nap használhatod, miközben isteni borokat kóstolhatsz. A részletekről itt olvashatsz!

Kívánj valami szépet az éjjel, drágám…

Perseidak, Kép: SEFAG Zrt
Perseidak, Kép: SEFAG Zrt

Augusztus a csillaghullás, a meteorok hónapja, amikor porszemcsék és kisebb kődarabkák ezrei égnek el látványos fénycsóvát húzva a Föld légkörében. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a bolygónk pályáját napokon belül keresztező Perseidák meteorrajról. A legenda szerint, aki hulló csillagot lát és gyorsan kíván valamit, az rövidesen beteljesül!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ne a szíved bánja!

Mi, betegek egyelőre vajmi keveset teszünk azért, hogy csökkenjen az infarktus-halálozás Magyarországon. A javuló…

Na ez a péntek 13.: görcsöket hoz egy gyenge hidegfront!

Pénteken még folytatódik a kellemes, késő nyári idő, majd egy gyenge hidegfront érkezik görcsös panaszokkal és…
1 / 1 495

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!