Facebook hozzászólás

ETTŐL NEM LESZ TELI A BAKANCSLISTÁD

Tudtad? Csillaghulláshoz a rozé megy!

Hamarosan véget ér a nyári vakáció, de még szeretnél összehozni pár felejthetetlen élményt a szabadnapokra? Az alábbi boros programokat mindenképp érdemes kipróbálnod, mielőtt beköszönt az ősz! Nem bánod meg!

Kép: lovassylife
Kép: lovassylife

Borpiknik a barátokkal

Semmi sem dobhat fel jobban egy napsütéses nyári délutánt, mint egy kellemes hangulatban eltöltött borpiknik, ahol akár egy izgalmas vaktesztes versenyen is megmérettethetitek magatokat. A borkóstolót kertben, egy nagyobb parkban, de akár egy nagyobb erkélyen is meg lehet szervezni. Vigyél magaddal különböző, a kiválasztott borokhoz illő sajtokat, sonkákat, illetve grissinit vagy egyéb sós ropogtatni valókat.

Kempingezés a szabadban

Egy hétvégi kempingezés nélkül nem érhet véget a nyár, itt az ideje, hogy előszedd a sátrakat és a hálózsákokat! Érdemes magaddal vinned egy akusztikus gitárt és pár üveg bort – a hangulat fokozása érdekében. Ha sütögetést, grillezést is terveztek, figyeljetek arra, hogy olyan bort válasszatok, ami kifejezetten passzol a sültek ízvilágához: grillsajtok mellé jöhet egy száraz furmint, míg a csirkék mellé a sauvignon blanc illik legjobban. A sertésből készült kolbászokhoz rozét vagy egy testesebb cabernet franc-t ajánlunk, ha viszont a marhahúsra esik a választás, cabernet sauvignon-t érdemes venni.

Csillaghullás, Kép: lovassylife

Csillaghullásnézés egy pohár bor mellett

A Perseidák néven ismert igazán látványos meteorraj idén augusztus közepén produkálja a szemet gyönyörködtető csillaghullást. Ilyenkor igazán meghitt és romantikus program lefeküdni egy mezőn,  figyelni a hullócsillagokat, hiszen percenként átlag  1-2 is eléri el a légkört. Természetesen ennél a programnál sem lehet mellélőni egy-egy pohár rozéval.

Lupa, Kép: lovassylife

+ 1 Legyél a Lupa Királynője/ Királya!

Egy új nyereményjátékkal 2 db belépőt is nyerhetsz a Lupa Beachre, mindemellett az exkluzív vizifoteleket is egész nap használhatod, miközben isteni borokat kóstolhatsz. A részletekről itt olvashatsz!

Kívánj valami szépet az éjjel, drágám…

Perseidak, Kép: SEFAG Zrt
Perseidak, Kép: SEFAG Zrt

Augusztus a csillaghullás, a meteorok hónapja, amikor porszemcsék és kisebb kődarabkák ezrei égnek el látványos fénycsóvát húzva a Föld légkörében. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a bolygónk pályáját napokon belül keresztező Perseidák meteorrajról. A legenda szerint, aki hulló csillagot lát és gyorsan kíván valamit, az rövidesen beteljesül!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Eldorádó!!! Frontmentes hétvége jön!

Végre azt mondhatjuk, hogy nem érkezik front a hétvégén! Sőt, napos lesz az idő! Gyerünk kirándulni, sétálni,…

Hashimotóval sem lehet jód a terhességgel!

A pajzsmirigy zavarai az egész életre képesek rányomni a bélyegüket. Nagy szerencsénkre ezen ma már az…
1 / 1 506

OTTHON

Dobd fel a karácsonyt egy fakoronggal!

Mutatunk néhány stílusos tippet, amivel feldíszítheted a lakást már az ünnepek előtt. A cél, hogy használj…

Felszökhet a láz a lakásvásárlási piacon

2020. január 1-jén 27 százalékra emelkedik az újépítésű lakások értékesítését terhelő – jelenleg kedvezményes – 5…
1 / 350

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!