Facebook hozzászólás
1 168

HARC A VERSENYZŐKÉRT!

Drámai cserék a Konyhafőnök VIP-ban

Két nap kemény küzdelem után megvan Sárközi Ákos és Rácz Jenő csapata is a Konyhafőnök VIP-ban.

Hujber végül Jenőhöz került Fotó: RTL
Hujber végül Jenőhöz került Fotó: RTL

Az első kötény meglehetősen teátrális körülmények között került átadásra, de ez nem is meglepő, hiszen egy színészé, Hujber Ferié lett. Kicsit még most is zavarban vagyunk, vajon előre megrendezte-e látványos kiborulását és egyben kivonulását, vagy valóban spontán volt… Mindenesetre Fördős Zé visszacsalogatta Hujbert és bár Ákos épp a nagyjelenet miatt nem adott esélyt, Jenő bevállalta a színészt, aki egyébként mindhárom zsüror szerint finomat főzött.

Másodikként Bódi Sylvi járult a bírák elé, és annak ellenére, hogy az ő tányérjával nem voltak elégedettek a séfek, mindkettő kötény ajánlott neki az addigi munkája apropóján. Végül Jenő átengedte Ákosnak a modellt, aki azzal nyugtázta: „Nem először fordult már elő az életemben, hogy férfiak értem harcoltak, de különösen megtisztelő volt számomra, hogy ez itt is megtörtént és nagyon örülök, hogy Ákos nyerte meg a csatát.”

Ugyanígy versenyeztek az Éjjel-nappal Budapest Joe-jáért is, de Ákos visszaadta a gesztust, így Varga Miki a piros csapat tagja lett, ahogyan Horváth Cintia is.

Nagy Alexa kisegítette ellenfelét Fotó: RTL
Nagy Alexa kisegítette ellenfelét Fotó: RTL

Zdroba Patrik első körben egyik séftől se kapott kötényt, de Ákos bevallottan annyira bírja az X-faktor tavalyi bronzérmesét, hogy visszahívta és beállította a kékek közé, akárcsak Hódi Pamelát aki polentájával győzte meg. Nagy Alexa ezúttal megúszta sérülés nélkül és nagyon sportszerű volt, ahogyan segített Béres Anettnek, akivel együtt szintén Ákos csapatába került.

Oroszlán Szonjából viszont nem kért Sárközi, mert úgy érezte, a színésznő rettegése átragad rá, Jenő azonban nem félt tőle, vitte magával.
Inti és Megyeri Csilla étele nem volt meggyőző, de előbbit habitusa, utóbbit küzdőszelleme miatt választotta ki Ákos – és így ő hét versenyzőt választott ki az első napon; míg a pirosak Rezes Judittal lettek öten.

Balázs Andinak és Madárnak azonban távoznia kellett, de Rácz Jenő felajánlotta egykori példaképének, hogy jövőre jöjjön vissza.

Az első nap válogatottja Fotó: RTL
Az első nap válogatottja Fotó: RTL

A 12 kiválasztott nem örülhetett maradéktalanul a kötényének, mert tudták, ha a séfeknek másnap elfogy a kötényük, valamelyiküket lehozhatják a galériáról és ezzel ki is esnek…





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!