Facebook hozzászólás
1 169

HARC A VERSENYZŐKÉRT!

Drámai cserék a Konyhafőnök VIP-ban

Két nap kemény küzdelem után megvan Sárközi Ákos és Rácz Jenő csapata is a Konyhafőnök VIP-ban.

A második napon Járai Zsuzsáé lett az első kék kötény, aki bátor pizzájával nyerte meg Ákost, Király Linda pedig a szép csíkos tésztájával.

Ganxsta sajnos kiesett Fotó: RTL
Ganxsta sajnos kiesett Fotó: RTL

Sáfrány Emesét mindkét séf vitte volna, végül Jenő csapatába került; Ganxsta Zolee tejszínes sörmártása viszont egyik séfnél se ment át, ahogy Budai Zsuzsi is csak kegyelemből kapott kapott egy kötényt a vajszívű Ákostól.
Tőle Völgyesi Gabi kapta meg az utolsó kötényt, míg Jenőtől Sipos Peti.
De ekkor még volt hat jelölt…

Vastag Tominak nem sikerült elkészítenie, amit megálmodott, és végül a mentő fogás se sült át, de Jenő úgy gondolta, egy ilyen harcos kell neki; Pokorny Liának pedig azért adott kötényt, mert úgy érezte, a színésznő jóval többet tud, mint amit a válogatón mutatott.

Feke Pali kedves magabiztossággal tette a zsűri elé a tányérját: „Szerintem nagyon jó lett. Én nagyon büszke vagyok az ízekre.”  Sárközi Ákos nem volt ilyen lelkes, így nála fel sem merült, hogy beválogassa csapatába palit, Jenő pedig így értékelte: „Marketingből jeles, főzésből elégséges, de változtassunk az arányokon, kapsz tőlem egy kötényt.” 

Sisa férje, Jaskó Bálint is Ákos csapatában volt Fotó: RTL
Sisa férje, Jaskó Bálint is Ákos csapatában volt Fotó: RTL

Az este legdrámaibb pillanatát Horváth Sisa Anna hozta, aki annyira jól teljesített, hogy komoly harc indult érte. Végül Jenő átengedte Ákosnak, akinek azonban már nem volt kiadó helye, így Budai Zsuzsinak kellett átadnia a magáét. Sisa örült ugyan, de látszott rajta, hogy nagyon meg is viseli a csere.

Jenő csapatának utolsó embere Palya Bea lett, aki inkább habitusával, semmint pompás ételével győzte meg őt.

Intinek le kellett vennie a kötényét... Fotó: RTL
Intinek le kellett vennie a kötényét… Fotó: RTL

Serbán Attila úgy állt a zsűri előtt, hogy már egyik séfnek se volt szabad helye. Bár Rácz Jenő elismerően nyilatkozott Attila tányérjáról, senkivel se akarta levetetni a kötényt, így Ákoson múlt, bekerül-e az esélyesek közé. És bekerült, azon az áron, hogy Intinek viszont távoznia kellett, aki így nyilatkozott: „Én kegyelemkettessel kerültem fel a galériára, úgyhogy számítottam rá valamilyen szinten. De nekem ez az egész így is egy hatalmas élmény volt”

Így tehát 22-en indulnak harcba a 10 milliós nyereményért. A mai napon a pirosak kezdenek.

 

Olvasd el ezt is: 
Hujber Feri összeomlott
Véres jelenetek a Konyhafőnökben
Bemutatkozott az összes celeb




Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!