Csokis tuti Mártiéknál
Mindig ünnepi az a süti, ami csokival készül! Ezt a receptet egy barátnőmtől tanultam, aki ebben a műfajban általában – vagy legyek teljesen őszinte, teljesen – ügyesebb, mint én! Ő egyébként brownienek nevezi, de ezt a szót saját interpretációmban nagyképűnek tartanám! Próbáljátok ki előre, hogy az ünnepre tökéletes legyen! Hajrá!
Hozzávalók:
- 26 dkg étcsoki
- 10 dkg vaj
- 30 dkg cukor
- 14 dkg liszt
- 4 tojás
- 2 cs vaníliás cukor
- 10 dkg dió
Elkészítés:
Darabold fel a diót, és melegítsd a sütődet úgy 180 fokra! Olvaszd fel a vajat, mellette a csokit! Ezután jöhetnek a tojások (előtte jól keverd össze!), majd jöhet a kétféle cukor, az átszitált liszt, végül a dió. Öntsd az egész masszát egy kisebb tepsibe, vagy vagy egy muffinos tepsibe. 20 perc alatt süsd készre! Jó étvágyat!
Hozzászólás zárolva.